Sunday, 5 October 2014

Aston Villa vs Manchester City

Hari ini Mr. Hubby berlepas ke Prague, Czech Republic untuk menghadiri conference dan paper presentation. Good luck papa! Maka tinggallah kami lima beranak selama seminggu ni. Semoga Allah permudahkan urusan dan semuanya baik-baik sahaja sepanjang ketiadaan ketua keluarga kami.

Semasa Aiman sambut hari jadinya yang ke-10 pada bulan September lepas, dia buat permintaan untuk menonton perlawanan bola sepak di stadium sebagai hadiah hari jadinya. Kebetulan juga semalam (4/10) Mr. Hubby memang nak bawa kawannya dari Malaysia yang mempunyai hajat yang sama. Oleh kerana stadium Aston Villa yang terletak di Birmingham adalah stadium yang paling dekat dengan rumah, jadi Mr. Hubby telah belikan tiket untuk diorang menonton bersama-sama. Happy sangat Aiman kerana hajatnya tertunai..biasanya tengok bola di kaca televisyen je, tapi semalam dapat rasakan sendiri kehangatan perlawanan bolasepak Inggeris di depan mata. Mereka menonton perlawanan Aston Villa menentang Manchester City. 

 Simpan tiket buat kenangan




Datang awal, so boleh posing-posing dulu sebelum game mula

Memang puas hati la sebab ambik seat depan sekali (row 1). Siap bagitau family kat Malaysia supaya tengok tv sebab Aiman nak keluar kat tv. Auntie Aiman pula buat screenshot bila nampak Aiman kat tv hehehe...  




Semoga jadi kenangan yang bermakna buat Aiman dan beri lebih semangat untuk Aiman main bola bersungguh-sungguh.